FeÄnor blogja

nini, ez itt egy tündérdomb?! és csak az enyém? hát nem csodálatos?! remekül fogom itt érezni magam :)

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Meez 3D avatar avatars games

Utolsó kommentek

  • Klark-Andy (törölt): Nem írsz (2012.05.19. 13:48) X-23
  • Klark-Andy (törölt): Máté postás lettél? The Postman? (2011.11.02. 10:29) X-23
  • fire&water: A kedves és becsületes postásokat mindig áthelyezik más körzetbe. Az unszimpatikus és rosszkedvű n... (2010.10.22. 08:36) X-23
  • FeAnor: X-23!!!! (2010.10.08. 19:43) X-23
  • Klark-Andy (törölt): X-Women :) (2010.10.08. 18:28) X-23
  • Utolsó 20

vakáció 2009 vol.2

2009.08.25. 09:44 | FeAnor | Szólj hozzá!

Nos, úgy tűnik kalandjaim még nem értek véget.

Július utolsó hétvégéjén, szombaton, épp hazafelé indultam amikor, a kedvenc képregény portálomon megláttam egy felhívást egy képregény fordítási versenyre, amit más napig lehet beküldeni. Amolyan non profit dolog, díj nélkül, de a kihívás vonzott leginkább. Aztán megláttam, hogy egy Neil Gaiman (az egyik kedvenc íróm) négyoldalas szösszenetét kell átírni megvolt minden a maradáshoz. Másnap már ép hazafelé tartottam, mikor elakadtam Szolnokon és máris egy másik vonaton ültem Adsonnal Szeghalom felé. Hétfőn haza. Kedden, nagyséta Tesóval, délután irány Pest, látogatóba Chewihoz, egy nagyszerű túra a Duna partján éjszaka, aztán másnap még egy kicsi a környékükön. Délután vissza Szegedre. Csütörtök meló.

Péntek hajnal 3 óra körül telefonhívás.

-          Szervusz, szervusz. Merre is laktok most?

Ezúton prezentálta magát Adson és Bojti János, aki Adson cimborája és amúgy Bloom énekese.

Miután kiörültük magunkat, eltettük magunkat. Pénteken behippiztünk a városba, Adson, Jani, TünTün és jómagam. Reggeli délben a Tisza parton. Nudizás a Boszorkánszigeten. Sétázás, borozás, kocsmázás, megázás mezítláb. Este megérkezett Kata (Ádám kedvese). Később fapadosan hallgattuk az István a királyt. Még több séta a Tisza partján.

Így 5en már kissé szűkösen voltunk az amúgy sem túl tágas kis albérletükben, de mint tudjuk sok jó ember…

Mellesleg elég mókás volt a 3 Skorpió, egy Nyilas és Szűz egy autóban szituációJ

Másnap irány Körösladány. Ahol Jani látott minket vendégül és a délután folyamán, a Bojti tanyán meg alapítottuk rögtönzött kis zenekarunk a Das Band-et. Cserélgetve helyeinket, a felállás következős volt:

Bojti János – dob, konga, basszus gitár, ének

Bojti Tamás (Jani öccse és a Dreadful Peace gitárosa) – gitár

Adson – ének, harmonika

FeAnor – dob, ének

Sajnos az előadást nem rögzítettük, de zseniálisan sikerült. Kiemelném Adson rögtönzését, a Blues of The Universe, valamint saját számomat a Screaming of The Angry Soul Shattered in The Universe –t. Fantasztikus volt. Este irány Dévaványa egy szülinapi bulira, a hol már másodízben kockáztattam a testi épségemet ugyan azért a hölgyért. Róla is mesélnék, de ezt nem igazán lehet leírni, talán majd egyszer szólok róla, egy másik témában. A parti mellesleg fantasztikus volt, bár adok egy jó tanácsot, sose aludjatok a buli maradékainak közelében egy kertben, mert nappal piszkos sok légy van ott és bizony azon is, aki közelében alszik. Tehát szerintem több léggyel keltem, mint egy oszló hulla, de megvolt a maga varázsa.

Aztán tova Szeghalomra, és egy egész napos punnyadás után, egy laza kis iszás a szeghalmi könyvtár tetején. Nos, a tény maga mulatságos, ámbátor elég jó volt végülis csak kétemeletes a könyvtár.

Nos, másnapi haza utunk TünTünnel, tanulságos és izgalmas volt. Ez minden dióhéjban.

Viszont azt hiszem még, koránt sincs vége kalandjaimnak erre a nyárra.

 

Ime egy kis produkció a Bloomtól:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://feanor.blog.hu/api/trackback/id/tr1001336633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása